Neo Geo World Tour kommer til Norge

For hvert år som går har Spillmuseet tatt steget videre med retrospillmessen og løftet arregementet til nye høyder, og da man trodde de hadde nådd grensen, tok de og hevet lista enda et par hakk. «Grenser er til for å brytes» var det jo en kjent spillfigur som engang sa; og her går man aktivt inn for å bryte den.

I Norge stiller kanskje slossespillseriene Tekken og Street Fighter sterkest i populæritetsgraden, men de færreste kan påstå at King of Fighters er noe å fnyse av. Til tross for å være underdog-serien ble nyheten om at Neo Geo World Tour tar turen innom Retrospillmessen i Sandefjord tatt i mot med jubel på Facebook. Dette er en offisiell turnering støttet av SNK.

Kongen av Retrospillmessa ’18
Det blir en konkurranse i klassikeren King of Figers ’98, det «litt» nyere King of Fighters XIV og arkadeskytespillet Metal Slug. Med unntaket av XIV, som kjøres på en PS4, så skal spillene drives av arkadeenhetene Neo Geo MVS later det seg til. For de som vil øve seg til konkurransen bør nok derfor finne fram arkadebrettene sine.

To heldige vinnere vil få en reise til Hong Kong for å delta videre i finalen der. Det skal nevnes det blir også turnering i både Street Fighter og Bomberman; arrangert av Spillmuseet selv. Messen finner sted 12.-13. mai i Sandefjord.
Les også om VIP-gjestene som kommer.

Skal du delta på Neo Geo World Tour?


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *