Feature: Ønsker for en N64 mini – del 1

I 2016 lanserte Nintendo en liten konsoll med mange klassikere kjent som NES mini og året etter gjorde de det samme i form av SNES mini. Om en skal følge denne rekken (og ser bort fra håndholdte konsoller) er det N64 som står for tur i år. En kan da begynne å stille seg spørsmålet om hvilke klassikere ville denne fått og hvor mange ville den egentlig fått? Siden NES mini kom med 30 og SNES mini kom med, for å bruke Nintendos uttrykksform 20+1, er det dessverre ingen fasit på hva en skal forvente. Siden det er tilfellet ble det bestemt at denne listen skal ta for seg 25 spill da dette er sånn cirka i midten.

Del 1 av denne listen vil inneholde de 12 spillene som absolutt fortjener å være med og som virker høyst sannsynlig med tanke på rettigheter og diverse tatt i betraktning, men vil ikke stå i noen bestemt rekkefølge. Del 2 kommer til å leve litt mer i en drømmeverden og se bort fra problemer som at Nintendo ikke har rettighetene til enkelte karakterer og diverse, så om ønskene deres ikke dukket opp nå er det godt mulig de kommer med på del 2 som vil publiseres på et senere tidspunkt. Med formalitetene ute av veien er det bare å sette i gang.

Trykk på første bilde for å gå igjennom listen:

Del 2 vil komme på et senere tidspunkt, men inntil da; er det noen av de nevnte spillene ovenfor dere mener ikke fortjener en plass på listen?


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *