Retrospillmessen får en utvidelsespakke

Retrospillmessen har alltid vært en Mekka når det kommer til retrospill. Kjente personligheter fra fjernt og nært har samlet seg for å dele engasjementet sitt rundt fellesinteressen og hobbyen deres, men denne gangen slår Spillmuseet på stortrommen.

«It’s-a me, Mario!»
Charles Martinet, stemmen til blant annet Super Mario (og langt viktigere Wario) skal dukke opp på selve messen. Martinet selv skal ha scenetid hvor han forteller om hvordan han endte opp som stemmen bak et av verdens største spillikoner. Det er også snakk om at han skal bidra med noe musikalsk med originalt spillydspor.
https://www.facebook.com/retrospillmessen/videos/1836234383110467/
 
Martinet er dog ikke den eneste kjendisen med på lasset. Ron Gilbert(Monkey Island), Howard Scott Warshaw (Atari E.T.), Al Lowe (Leisure Suit Larry), YouTuberen Completionist skal alle stille, men sist og ikke minst; verdens eneste Nintendo Playstation skal vises fram for alles beundring.

Til tross for at utstillingen deres består av «gamle» konsoller, virker det som Spillmuseet nok engang går for «nye» høyder med programmet sitt, og messen frister mer enn aldri før. Retrospillmessen finner sted 12.-13. mai i Sandefjord. For mer info sjekk nettstedet deres her!

Skal dere ta turen innom?


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *