Yooka-Laylee braker løs på Kickstater

original

Playtonic Games åpnet Kickstartensiden sin i går kveld i håp om å dra inn 175.000 £ for å få gjennomført Yooka-Laylee; tidligere kjent som Project Ukulele. Nå før 24 timer var nådd hadde den spirituelle Banjo Kazooie-oppfølgeren sanket inn 1.000.000 £ (ca. 11.502.500 NOK).

Betale for å få noe grunnleggende?
Siden alle Kickstarter-målene deres har blitt oppnådd har de da blant annet lovet en felles lansering på alle plattformer, som uten tvil er en god ting. Men alt som utvikleren lover er ikke like tillitsverdig. Et av punktene deres har vært å inkludere en boss i hvert nivå, og transformere hovedkarakteren til «tilfeldige ting».

For de av dem som er hardbarka Banjo Kazooie-fans vil kanskje stusse over at dette var standardprosedyre i gamledager, og det faktisk var teknisk sett en mulighet å få en versjon uten dette innholdet. Det som også er bemerkelsesverdig er at de trenger 100.000£ for å lage en Let’s Play kommentarvideo.

Vi i SecretChest skal ikke påstå at Playtonic lever gode dager på støtternes kapital, men man kan et sunt syn på saken etter våres meninger. Til tross for dette ser vi uansett fram til det endelige spillet.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *