Fire Emblem If får Amiibo-støtte

Det kommer ikke som et direkte sjokk at neste Fire Emblem-spill kommer til å støtte Amiibo-figurer, siden fire Fire Emblem-Amiibo allerede kan brukes i både Super Smash Bros og Project Steam på 3DS. Kanskje vi kan bruke de samme fire her også, men vi spår en egen Fire Emblem-serie med Amiibo-figurer. Det er coveret til spillet som avslørte denne nyheten.

FEIf1 FEIf2

Dette er nesten ett og samme spill. I Fire Emblem If skal du velge hvilket lag du vil spille på, og valg av lag vil ha en innvirkning på historien og spillmekanikken. Dessverre blir det kun i Japan man kan kjøpe begge fysiske versjoner. Vi må ta oss til takke med en fysiskutgave med den andre halvdelen som nedlastbart materiale. Det er også verdt å merke seg at spillene har fått en C (CERO) merknad i Japan. C betyr det samme som 15+ her i Europa, og dette er første gangen Fire Emblem-serien har fått denne aldersmerkingen.

Har du spilt Fire Emblem før?

Kilde: MyNintendoNews.com


Kommentarer

2 kommentarer til “Fire Emblem If får Amiibo-støtte”

 1. Sebastian Steinsbø avatar
  Sebastian Steinsbø

  «Kun i Japan» Ja særlig. Ebay to the rescue :P. Kan ikke spille dem men blir som Tines gamle slagord «Må ha det, bare må ha det»

  1. Kristian Kammersten avatar
   Kristian Kammersten

   Der er sannhet i dine ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *