abe new and tasty soulstorm oddworld

Oddworld går inn for full kraft for å gjenopplive Abe!

De siste månedene har Oddworld publisert en hel haug med teaser-klipp på Facebook…

Hvem er Abe?
Abe er en gammel spillkarakter som dukket opp på Playstation 1. Han har en hel triologi, der det siste spillet er mer rettet mot en annen skapning som heter Munch. Oddworld har sørget for at Abe igjen har stilt opp som debutant med dagens grafikk, noe som ligger kjært hos undertegnede, da han har den mest interessante spillhistorien jeg vet om.

Oddworld: New N’ Tasty
Jeg var nok ikke den eneste som hoppet av glede da vi først fikk høre om remaken. (Jeg var kanskje den eneste som skallet hode i taket… Men det er en annen sak.) Dersom du ikke har hørt så mye om dette spillet anbefaler jeg at du tar en titt på en av våre tidligere videoer.


Oppsummering: Dette spillet var en direkte gjenfortelling av Abe’s Oddysee og det leverte meget godt på mange områder. Gameplayet var smooth og mye lettere å tyde, men dessverre stod det ikke helt opp til den atmosfæriske følelsen fra det originale spillet.

Oddworld: Soulstorm
Soulstorm blir navnet på den nye oppfølgeren til New N’ Tasty. Men hva kan vi forvente med den skuffene atmosfæren i den første remaken?

Det som dette spillet kan lene seg på, er at det skal ikke mye til for å forbedre originalen. Jeg har selv spilt gjennom og fullført hele spillet, men jeg kan bekrefte at Abe’s Exoddus er veldig langsiktig og har ikke i nærheten av like innlevende historie som det første spillet. Oddworld sier de har planer om å gjenfortelle historien fra et nytt synspunkt og samtidig utvide den med hittil ufortalt historie. Dette lover godt, da spillet som jeg nevnte, mangler akkurat dette! Jeg har de siste månedene sett haugevis av publiseringer på Facebook fra Oddworld. Bla. karakterer vi aldri hørte noe om i Exoddus og stemningsskapende bilder og videoklipp. Det er ingen tvil for meg at de har tatt til seg kritikken for New N’ Tasty på alvor, og jeg tror at Soulstorm kommer til å levere stort!

Det ryktes at de planlegger utgivelse mot andre halvdel av 2018, så da er det bare å krysse fingrene og håpe på at de gjør dette riktig!


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *