Destiny blir større i mai

prison of eldersDem 19. mai lanseres neste utvidelse til Destiny: House of Wolves. Sammen med den kommer det en del nytt, men kanskje ikke nok til å vinne tilbake de spillerne som allerede har sluttet å spille aktivt.

Blant de største nyhetene finner vi The Prison of Elders, som vil være en arena-aktivitet for tre spillere. Dette fengselet befinner seg i The Reef og har huset både kongelige skikkelser og The Archon Priest som mange vil kjenne igjen fra et Strike på Venus. The Reef får også sin egen hubsone i likhet med The Tower på Jorda. Her kan du få nye bountys og besøke nye butikker.

Alle legendariske og eksotiske våpen i Destiny kan du også oppgradere hele veien opp til nivå 34, noe som betyr at utstyr du fikk i det første raidet kan bli nyttig igjen. Får å gjøre det trenger man et materiale kalt Etheric Light. Det skaffer du med å spille i The Prison of Elders.

Om dette er nok til å få spillere tilbake til Destiny gjenstår å se, men alle som har kjøpt Season Pass har allerede betalt for utvidelsen, så det skader nok ikke å ta en titt. Det finner vi uansett ut av den 19. mai på PS4, PS3, Xbox 360 og Xbox One.

Skal du spille The House of Wolves?


Kommentarer

Ett kommentar til “Destiny blir større i mai”

  1. […] Vil du leser mer om House of Wolves kan du klikke her. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *