Destiny blir større i mai

prison of eldersDem 19. mai lanseres neste utvidelse til Destiny: House of Wolves. Sammen med den kommer det en del nytt, men kanskje ikke nok til å vinne tilbake de spillerne som allerede har sluttet å spille aktivt.

Blant de største nyhetene finner vi The Prison of Elders, som vil være en arena-aktivitet for tre spillere. Dette fengselet befinner seg i The Reef og har huset både kongelige skikkelser og The Archon Priest som mange vil kjenne igjen fra et Strike på Venus. The Reef får også sin egen hubsone i likhet med The Tower på Jorda. Her kan du få nye bountys og besøke nye butikker.

Alle legendariske og eksotiske våpen i Destiny kan du også oppgradere hele veien opp til nivå 34, noe som betyr at utstyr du fikk i det første raidet kan bli nyttig igjen. Får å gjøre det trenger man et materiale kalt Etheric Light. Det skaffer du med å spille i The Prison of Elders.

Om dette er nok til å få spillere tilbake til Destiny gjenstår å se, men alle som har kjøpt Season Pass har allerede betalt for utvidelsen, så det skader nok ikke å ta en titt. Det finner vi uansett ut av den 19. mai på PS4, PS3, Xbox 360 og Xbox One.

Skal du spille The House of Wolves?