Se Black Ops 3 i action, og finn ut av datoen nå!

I går ble de avslørt en god del detaljer om neste steg i Call of Duty-serien, og i dag har vi fått den første ordentlige traileren. Med mange bilder av Black Ops sitt syn på fremtiden og Rolling Stones i bakgrunnen ble dette en ganske stilig trailer. Vi vet mange foretrekker Black Ops-serien over mange Call of Duty-spill, og vi kan bare håpe på at de avslutter denne trilogien med et kjempesmell. Vi kan fortsette praten etter traileren:

https://www.youtube.com/watch?v=58Pspqx0XGs

Som kjent fra den forrige teaseren vi fikk handler Black Ops 3 om modifikasjoner av menneskekroppen med hensikten om å gjøre soldater til våpen. Dette er spennende tematikk til tross for at det er snytt rett ut av Deus Ex: Human Revolution. De to første spillene foregikk heller ikke kun i fremtiden, og valg av sangen i traileren kan antyde noen besøk til fortiden denne gangen også.

Uansett så må du notere deg den 6. november i år hvis du er spent på det neste kapittelet i Call of Duty-serien.

Hva gleder du deg mest til i Black Ops 3?

Kilde: Youtube.com


Kommentarer

Ett kommentar til “Se Black Ops 3 i action, og finn ut av datoen nå!”

  1. […] artikkel, men nyttig for PC-spillere med noe eldre maskinvare. Systemkrav for PC-versjonen av Call of Duty: Black Ops III har kommet, og det ser ikke så skrekkelig skremmende ut […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *