Oppsummering av Splatoon Direct

Splatoon-Controller-Layout
Nintendo hadde nylig en av sine velkjente «Directs», som denne gangen omhandlet Splatoon. Det tok ikke helt av med informasjon om spillet da mye var tidligere blitt nevnt, og mye av det andre tar man som en selvfølge med dagens FPS-sjanger.

Det var selvsagt noen solstråler som tittet frem under Directen, blant annet at spillet får en del fremtidige og gratis oppdateringer som inneholder kart, våpen og moduser samt noen spesielle hendelser som skal skje nå i sommer.

Amiibo-kombabilitet var også i fokus under presentasjonen, og denne gangen må du ha dem får å låse opp forskjellige typer oppdrag du ikke kan få ellers. Samtidig vil det bli lansert New 3DS Splatoon-dekselsplater og bli sluppet en Splatoon-tilleggspakke i Super Smash Bros. til både Wii U og 3DS.

Det har også allerede nå kommet en spillbar demo av Splatoon på eShop. Om man laster ned denne før 4. juni vil man få et 10% avslag på eShop-utgaven av spillet. Det vil også blir holdt en flerspillerhendelse lørdagen 05:00, 13:00 og 21:00, norsk tid, så her gjelder det å følge med! For å få med dere alle detaljene se Nintendo Directen nedenfor.

Er dere like spente som oss?
https://www.youtube.com/watch?v=n6bikjnpyW etrera


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *