NX heter nå Switch

nintendo-switch

Nintendo har offentliggjort deres kommende konsoll – Nintendo Switch.

Konsollen er akkurat slik som ryktene skulle ha det til; det er en hybrid håndholdt konsoll som kan kobles til TV-en. Det er også en haug med kontrollmuligheter hvor du kan feste og ta av forskjellige deler og kombinere dem sammen.

Det er vanskelig å si om TV-stasjonen vil gi den håndholdte konsollen mer kraft, men dette åpner iallefall opp for en mer synonym spillopplevelse som man har savnet ved 3DS og Wii U.

Tredjepartsspill og mer
Det ble også vist en god del spill under den korte traileren. Blant annet Elder Scrolls: Skyrim Remastered var mye i fokus, samt et Mario-spill underskrevne ikke kjente igjen. Det så ut som Wii U-spill som Splatoon og Mario Kart 8 ville dukke opp på Switch, men konsollen bruker kassetter/brikker, noe som betyr at bakoverkompabilitet ikke er tilsynelatende. Vi så også King Boo i Mario Kart-traileren, så det er en viss mulighet for tilleggspakker vi ikke fikk på Wii U, eller at vi snakker om en potensiell Mario Kart 9.

Switch bruker Nvidia Tegra-brikke, trolig med Pascal-arkitektur. Om man skal få lov til å spekulere litt kan det bety at den kommende håndholdte konsollen vil være tilnærmet dobbelt så sterk som Wii U. 

Nintendo bekrefter også at Amiibo er «absolutt» kompatibelt med Switch. Det blir bekreftet igjen at Switch blir lansert i mars 2017. Det sies også at vi får ikke vite stort mer fra Nintendo selv før til neste år.

Kilde | Kilde 2

Se videoene under for flere detaljer:
https://youtu.be/f5uik5fgIaI

Se oss diskutere NX her:Hør på vår Switch-dedikerte SecretCast her!

Hva tenker dere om Switch?


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *