Mikro Direct fra Nintendo Amerika

maxresdefault

Nintendo Amerika overrasket oss med en «mikro-direct». Her fikk vi innsyn på noe av det som kommer til å komme for 3DS og Wii U framover, men vi er nødt til å ta i betraktning at dette gjelder USA og ikke nødvendigvis oss i Europa.

Noen høydepunkter fra videoen:

Nintendo 3DS:

  • Chibi-Robo!: Zip Lash – En helt ny sjanger Nintendo aldri har prøvd seg på før – 2D sidescroller. Du er en liten robot som bruker en stikkontakt til å slenge deg rundt om på banen. Det vil også komme en Amiibo til dette spillet som lar karakteren din gå opp i nivå.
  • Dr. Mario: Miracle Cure – Ingenting revolusjonerende med denne tittelen, men en salig blanding av spillmekanikker fra senere Dr. Mario-spill. Det blir lagt en del fokus på flerspiller del og Dr. Luigi dukker opp med sine L-formede pastiller. Lanseres kun på eShop og skal være mulig å forhåndsbestille for amerikanerne i alle fall.
  • Bravely Second End Layer – Endelig har man fått en vestlig bekreftelse på oppfølgeren til RPG-hitten fra 3DS – Bravely Default. Spillets handling er satt en liten stund etter det første, og man blir introdusert til nye og kjente fjes av serien. Spillet skal komme til USA i 2016.
  • Pokémon Super Mystery Dungeon – Dette nye tillegget til Mystery Dungeon-serien skal ha tilfeldig genererte grotter og huler samt absolutt alle kjente Pokémon som noen gang har eksistert. Spillet kommer til Statene denne vinteren.
  • LBX: Little Battlers eXperience – Dette er ett av spillene jeg ikke tror vil dukke opp hos oss i Europa, men LBX er en animeserie fra utlandet som får sitt eget 3DS-spill nå. Seriens konsept går ut på å kombinere mange forskjellige deler på roboten din. Denne tittelen inneholder 130 robotmodeller og mer enn 4 000 deler for kombinasjoner.
  • Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons Super Mario Bros. Edition – Skal få noen oppdateringer og to nye verdener helt gratis. Det skal også komme noe nytt på ukentlig basis.

Wii U

  • Splatoon – Spillet som ble lansert på fredag får allerede nå en oppdatering med et nytt kart og en NES Zapper-pistol. Rangert kampmodus vil også bli tilgjengelig for alle over nivå 10.
  • Art Academy: Home Studio – En mer avansert tegneapplikasjon for Wii U hvor man kan lære alt fra grunnleggende tegneferdigheter til avanserte kunstteknikker. Spillet skal også kunne deler videoer av det du har tegnet via YouTube.
  • Project Treasure – Etter å ha vært hintet til i en tidligere Nintendo direct fikk vi nå vite litt mer om spillet. Det ser ut til å bli et hack ‘n’ slash-spill hvor man skal lete etter skatter samtidig som man slåss seg igjennom zombier og andre monstre.

Det kommer også et nytt Mario og Sonic-spill til både Wii U og 3DS. Tittelen er Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympics Games og skal inneholde nye karakterer i tillegg til fotball rugby og golf for første gang.

Igjen får man se om all informasjonen her samsvarer med Nintendos planer for Europa, men mye av dette er sikkert felles for begge. Utenom det skulle de under E3 snakke om spill til Wii U og 3DS som hadde lanseringsvindu i år og tidlig neste år.
Se directen under:

Noe du ser fram til på denne listen?


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *