Microsofts E3 presentasjon 2015

hm.0.0

Microsoft har nylig holdt sin pressekonferanse under E3 og kom med mye nytt til tross for at en god del har blitt avslørt tidligere.

Man hadde selvfølgelig obligatoriske juggernauter som Halo 5: Guardians og Forza 6, men også mindre og eldre titler som Day Z og Long Dark. Så man kan trygt si at hovedfokuset denne gangen var spill; primært eksklusive spill til Xbox One og Windows 10.

Store eksklusive spillanseringer:

  • Halo 5: Guardians: Ikke fullt så overraskende, men fikk vi vite mer om Halo. Hovedsakelig fikk vi med oss at Warzone er en ny flerspillermodus hvor man skal sloss mot alt som rører seg i en slags PvE(Player vs. Everything).
  • Rise of the Tomb Raider: En actionfyllt tittel med overlevelses elementer. En spenstig trailer og enda en bekreftelse på at tittelen skal bli en tidsbegrenset eksklusiv denne julen.
  • Forza 6: Vi har blitt lovet 450 biler med DX12 grafikk.
  • Gears of War Ultimate Edition: Er relansering av det første Gears of War-spillet som ble lansert på Xbox 360. Oppgraderingen skal gå på det visuelle planet, og spillet skal kjøre i 1080p med 60 bilder i sekundet.
  • Fable Legends: Kommer både til Windows 10 og Xbox One. Et eventyrspill som prøver seg på en ny 4 mot 1-flerspillermodus.
  • Gigantic: Her får man en massiv vokter som skal hjelpe deg i kampen om å herske over fantasiverdenen man befinner seg i. Kommer både til Windows 10 og Xbox One.
  • Gears of War 4: Kommer til Xbox One neste jul.
  • ReCore: Utviklet av tidligere Retro Studios-ansatte tar ReCore med deg på en eventyr hvor du skal redde menneskeheten samme med robotkompanjonger.
  • Sea of Thieves: Rare kommer med et stort eventyrspill som skal ta deg med i en MMO-lignende piratreise.
  • Rare Replay: En Rare-samling med hele 30 spill. Alt fra Banjo-Kazooie til Battletoads og Snake Rattle N Roll. Spillet blir lansert 4. august.

Microsoft skal også ta virtuell virkelighet ganske seriøst fremover. De skal både samarbeide med Valve og Occulus Rift(Facebook) om å lage spill som er optimalisert for «VR». En demonstrasjon av Hololens og MineCraft viste oss at brukeren av Microsoft sine «holografiske» briller vil kunne spille spill i omgivelsene rundt deg.

Dra frem 360-spillene

En av de største nyhetene uten tvil er Xbox One sin mulighet for tilbakekompabilitet med Xbox 360. Det skal nå bli mulig å kjøpe spill digitalt, eller putte inn en spilldisk for å spille 360-spill. Det vil være 100 spill klare for lansering av denne funksjonen, og utviklere trenger ikke gjøre annet enn å godta kompabilitet slik at ingen ekstra utvikling av spillet. Funksjonen er tilgjengelig allerede nå for «preview members» og vil gå ut av beta denne høsten.

Det kan også nevnes at Microsoft vil lansere en Elite håndkontroll for Windows 10 og Xbox One. Denne kontrollen skal bli lansert i oktober og vil ha en skyhøy pris på hele $ 150 (ca. 1160).

Var dette gode nyheter for dere?


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *