Ja, vi elsker dette landet

Kjære lesere.

I dag er det dagen for å feire. Alle sammen burde komme seg ut, glemme denne nettsiden og ha en trivelig tid sammen med venner og familie. Eller?

For noen av oss er kanskje 17. mai bare bråk og leven, og det er fullt forståelig. Noen har kanskje ikke penger eller ork til å løpe rundt i sølv og pensko, mens man spankulerer rundt etter en vaffel i det som aller mest sannsynlig er en regnværsdag.

De som liker å stå opp sent på slike dager, holde seg til underbukseuniformen og har vært smarte nok til å allerede ha kjøpt seg enn pakke Krone-is, kan heller finne seg et godspill man ikke har rørt på en stund. Kanskje man har et spill man pleide å spille på 17. mai som liten?

Hvis man er langveis hjemmefra, slik som en utvekslingsstudent i USA, Tyskland eller enda lenger unna – Finnmark, har man kanskje ikke tilgang på N64 og PS1 som mor har lagt oppe på loftet. Da kan man alltids snike seg innom Steam og finne fram Drømmefall og/eller Among the Sleep. Vil ikke de gi deg litt nasjonal stolthet er det bare brunosten som kan redde deg.

Underskrevne skal gjemme seg inne i leiligheten sin i dag med vafler, pølser og is. Men det aller viktigste er nok Sonic Adventure 2: Battle på GameCube. Dagen blir ikke den samme foruten den lille sære detaljen.

Vi håper alle sammen får en trivelig nasjonaldag, og kos dere masse med spill, venner og familie! Vil også i anledningen gi en spesiell takk til alle som har hjulpet med å gjøre Secretchest.no til en realitet! Tusen takk!

Hilsen

Stig, Aleks, Larsen, Sebbe, Joma, Foxen og Kristian.

Hva er planene deres for i dag/Hva har dere gjort ut av nasjonaldagen?

SAMSUNG CSC


Kommentarer

Ett kommentar til “Ja, vi elsker dette landet”

  1. […] Som nevnt har jeg skrevet en del for SC.no, og kom med verdens kjedeligste, triste og mest unnasluntriske 17. mai-talen noensinne. Jeg legger allikevel link til den her så kan dere pine dere igjennom den der.  […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *