Ha et nytt år

Her er man igjen etter et helt år siden sist. Mye har skjedd dette året; lite godt og mye drit sånn egentlig, men man skal ikke sutre altfor mye. Det har tross alt vært en del gullkorn som har lyst opp disse mørke 366 dagene. Dette ble året alle nordmenn byttet nettleser da Opera ble kjøpt opp av kinesere, men akk ja. Vi skal ikke diskutere politikk og avdøde kjendiser her, men heller fokusere på spillåret som har vært.

Fortsett å lese «Ha et nytt år»

Nintendo skal offentliggjøre NX!

nintendo_nx

Endelig skal vi få høre noe mer om Nintendos kommende konsoll — NX.

Nintendo har selv publisert en bloggpost på Twitter hvor de informerer om en sniktitt av konsollen. 7am PT/10am ET tilsvarer kl 16:00 norsk tid i dag, og forhåpentligvis får vi svar på mye av det vi lurt på de siste månedene. Traileren skal vare i 3 minutter og skal kun vise oss et lite glimt av konsollen.

Ryktebørsen gir seg ikke
Ryktene skal ha det til at vi får både se bilder av konsollen, samt få det offisielle navnet dens. I tillegg skal også The Legend of Zelda: Breath of the Wild vises fram på selve NX.

 

Hva ønsker du at Nintendo skal offentliggjøre om NX?