Ryktebørsen: YouTube-tagger avslører Direct-innhold

Det er langt i fra noe nytt at man kan høre jungeltrommene dundre rundt Nintendo-hendelder, og denne spesifikke Directen slapp ikke unna den heller!

GaijinHunter la ut via Twitter sine funn av YouTube-tagger mens han gravde rundt kanalen til Nintendo; og her er det han fant:

At man får vite noe mer om Mario er ikke noe nytt, og Metroid, Pokémon og Fire Emblem (heldige er vi blitt når dette er en selvfølge) dukker opp som mange forventet. Star Fox og Animal Crossing blir også nevnt, som til tross for har hatt noen nylige lanseringer, faktisk ikke har fått bekreftet noe på Switch hittil. Star Fox 2 skal få en lansering via SNES Classic Mini snart som kan være grunnen til at det blir nevnt.

Det som derimot er litt mer pirrende med avsløringen er at Kid Icarus og F-Zero faktisk blir oppført. Disse seriene (eller IP-er om man vil) har hatt nevneverdig få lanseringer igjennom tidene. Vil F-Zero gjør comeback fra Game Cube over på Switch? Vil vi få enda et 3DS Kid Icarus? Hvem bryr seg om Pikmin? Og hvor mange Amiiboer vil bli offentliggjort? Følg med på Nintendos Direct førstkommende midnatt for å få svar!

Hva håper dere på å få se denne Directen?

Kilde: Gaijinhunters Twitter


Kommentarer

Ett kommentar til “Ryktebørsen: YouTube-tagger avslører Direct-innhold”

  1. […] Nattens Direct vil vare i ca. 45 minutter og skal inneholde nyheter som Mario, Switch- og 3DS-titler; samt Platinum Games har vist interesse for denne Directen. Vi har også skrevet en ryktebørs-artikkel som kan indikere hva som kan dukke opp under denne presentasjonen. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *