Panzer Dragoon Saga kommer tilbake?

Youtube-kanalen Panzer Dragoon World lanserte akkurat en trailer for et spill fans har vente lenge på.

Som sikkert de færreste av oss vet er det en spesiell plass i hjerte designert for obskure Sega Saturn-titler. For de av dere som ikke har funnet dette hjerterommet har man altså gått glipp av noe, og det må det gjøres noe med. Det er akkurat hva utvikleren, Black Fenrir, tenker å ordne opp med deres nyannonserte fankreasjon – Azel Resurrection Project.

Azel: Panzer Dragoon RPG er den japanske tittelen for Panzer Dragoon Saga; rollespillet basert på skytespillserien Panzer Dragoon, og er der navnet så forsiktig henter referansen sin i fra. Som tidligere nevnt er dette ikke en offisielt prosjekt, men et fanbasert et. Utvikleren sammen med PanzerDragoonWorld har nå opprettet en Patreon-profil for å generere inntekt til utviklingen av spillet. Hvorvidt dette vil florere til noe vakkert eller ende like dødt som Saga selv (beklager) gjenstår å se.

Sega, som eier serien, har historisk sett ikke vært like pragmatiske som Nintendo når det kommer til fanprosjekter. Sonic Mania var visst en av de større suksessene Sonic hadde hatt på godt over et tiår, og Segas sosiale plattformer har vært ganske våkne på sosiale trender, og man kan jo alltids håpe på dette fører til en sted underskrevne ville kalt en bedre verden; altså et sted der folk faktisk vet hva Panzer Dragoon Saga er. 

Sega og Forever Entertainment relanserte også Panzer Dragoon i fjor, og planlegger å lansere Zwei i år. Det er mye spennende som skjer for oss fans av denne serie; for alle tre av oss her til lands. 

Ta å les vår omfattende retrospektiv av Panzer Dragoon-serie her!


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *