Om oss

Secret Chest består (per dags dato) av åtte dedikerte spillentusiaster. Det som startet som en liten og enkel Youtube-kanal har nå vokst seg til en like liten og enkel nettside. På denne siden skriver vi om spillnyheter og anmeldelser, men her på «Om oss» handler alt om det vi liker best: Oss selv!

SAMSUNG CSC

Stig Kenneth Limmesand – Wannabe sjef, skribent og filmskaper
Grunnlegger av Secret Chest og potet fra Toten. Foretrekker Nintendo og Playstation over det meste, og favorittene er blant annet Zelda, Crash Bandicoot, Phoenix Wright, Super Mario og Metal Gear Solid. Spiller veldig mye, men aldri nok likevel i følge seg selv. Har en svakhet for rytmespill som Guitar Hero og Dance Star Party, men det skulle liksom være en hemmelighet.

Kontakt: stig.limmesand@secretchest.no

SAMSUNG CSC

Kristian Kammersten – Wannabe sjef, skribent, webdesigner og filmskaper
Secret Chest veteranen som pisker og banker de andre i gang. Når Kristian ikke spiller Sonic eller spiser ostepop studerer han juss og økonomi i byjungelen. Til tross utdanningen er han alltid blakk, og skylder gjerne på Nintendos Amiibo-figurer. Favorittspillene er blant annet Sonic, Phoenix Wright, Monster Hunter, Super Mario 64 og Fire Emblem. PC MASTER RACE!

Kontakt: kantenstain@secretchest.no

11153442_10152717598560988_1011638684_o

Aleksander Fimreite – Filmskaper og webdesigner
Grunnlegger av Secret Chest og Blizzard-fan hele veien fra topp til tå, og her snakker vi om mannen som er 2,10 høy. Aleks har en bachelor i spillprogrammering, men har til overs å lage noe spillbart for allmennheten. Favorittspillene er blant annet Diablo 2, Heroes of the Storm, Hearthstone, Abe’s Oddysee og Rayman.

Kontakt: aleksander.fimreite@secretchest.no

SAMSUNG CSC

Kristian Larsen – Tilstedeværende
Secret Chest veteranen som ble dratt med i dragsuget da Kristian hoppa om bord. For å unngå forvirring kaller vi han bare Larsen, ikke bare for å skille mellom medlemmene, men også fordi Larsen er et så vanlig navn og vanlig person som spiller Battlefield og Need for Speed. Han kan virkelig nyte sin Mountain Dew og Pepsi Twist, også er vi jo glad for at han alltid stiller opp. Larsen sier ikke nei til litt Monster Hunter eller Burnout heller.

Kontakt: kristian.larsen@secretchest.no

12400766_10153282947371931_1811235281226082415_n

Andreas Foxen Haldoresen – Korrektur Angle of Death
Foxen er en veteran innenfor Spill-Norge. Som tidligere eier av Tendografen har han masse erfaring innen spillkunnskap og nettsideorganisering. I hovedsak har Foxen nå stilling som en veldig etterlengtet korrekturleser hos oss. Foxen liker klassikeren Tales of Symphonia og aktuelle Super Smash Bros.-serien.

Kontakt: foxen@secretchest.no

Benjamin Vraspillai – Skribent
Godgutten fra den vakre vesten. Benny har det ferskeste blodet her i gården, men han er ingen nybegynner når det kommer til spill. Han har en like vid som bred erfaring når det kommer til rollespill. Han er alltid klar for debatt og lærer nye ting raskere enn Lassie – om han ikke drømmer seg bort i egne tanker. Liker spill som Final Fantasy og Monster Hunter.

Kontakt: benjamin@secretchest.no

Silke Zanreo Erland – Skribent og illustratør
Silke er fra den vakre vesten, men har tilfeldigvis vært nabo med Kristian de siste par årene uten at noen visste om det. Hun er gjerne omtalt som «Hu med Waluigi-lua», men for oss som kjenner henne vet at det er mer ved henne enn det. Hun har utdannelse innen spilldesign, har en egen tegneserie, driver med cosplay, skrevet for Tendografen og har sånn «next-level» mengde med spillkunnskap under luen sin. Ja, også må vi ikke glemme at hun trolig har spilt flere bisarre nisjespill enn det du noen gang har hørt om, og spesielt fasinert av de med «spesielle» oversettelser. Hun liker alle slags rytmespill, og får ikke nok av Taiko- og Rhythm Heaven-serien, samt Shoot ’em Up spillet Parodius.

Kontakt: silke@secretchest.no