Batman Arkham Knight har PC-trøbbel

wpid-maxresdefault.jpgBatman Arkham Knight har hatt en ganske røff lansering på PC. Så røff at Warner Brothers faktisk trekker spillet tilbake.

Flere Steambrukere har høylytt meldt i fra om optimaliseringsproblemer samt en haug med andre bugs. Det er til og med så ille at selv PS4-utgaven faktisk ser bedre ut enn PC-versjonen. Grafikkort som Titan X, GTX 980 og R9 290X sliter med å holde bildeoppdateringsfrekvensen oppe, i tillegg til at Rocksteady har låst spillet til 30 FPS.

Utviklerne tar dette seriøst
Først svarte utvikleren med å be brukerene sette ned grafikken på spillet for å få en stabil og fungerende gjennomgang. Da dette helt forbausende ikke var en god nok løsning trådde Warner Brothers inn med drastiske tiltak; de trakk vekk spillet fra Steam og enkelte fysiske butikklokaler.

Hva Rocksteady mente med det de sa da de utsatte spillet for å finpusse på det er forbi oss. Steam-brukere som har spilt spillet i under to timer kan kreve en refusjon, eller bare smøre seg med tålmodighet til Rocksteady får løst denne floken.

Er en slik tabbe OK? Hva tror dere Rocksteady utsatte spillet så lenge for?